exam!

hye u all! hemmm... ok-ok. minggu ni, sekolah saya dah periksa. nak tahu tak apa yang saya dapat kalau saya dapat capai target 9A's? saya dapat henfon baru tau! saya punya henfon dah lah hilang waktu lawatan tu. sedih yang teramat. tak nak cerita lah macam mana henfon tu boleh hilang. sedih yang teramat-amat-amat tau! cuba bayangkan henfon yang dah sehidup, semati nan kita tetibe boleh ghaib tanpa apa-apa peringatan. huwaaaaa!

so, post kali ni, saya mengharapkan doa kalian semua. tolong doakan saya exam kali ni dapat subjek PMR 9A's bole tak?! mengharap sangat ni. tolonglah-tolonglah-tolonglah! kalau bole, depan kamu orang juga saya nak melutut supaya kamu orang boleh doakan saya dapat 9A's. tapikan, sebenarnya kita kene betolkan niat dulukan. so, saya dah betulkan niat dah. kita belajar sebab apa? sebab LILLAHITAALA. tak gitu? haha. tapi you guys doakan boleh tak. lagi ramai yang doakan dan ameeen kan, lagi Allah makbulkan. kan-kan-kan.

p/s; awak doakan saya, saya doakan awak pulak! nak tak?! lagi ramai yang doakan dan lagi ramai orang yang ameenkan lagi Allah makbulkan! sayang awak yang bace ni post kali ni :) (tak ada niat nak pun nak bodek-bodek awak semua! haha...)

No comments: