Contest My BFF by AneyzSams.

hye peeps;


hikhok. join contest lagi. huehuehue. ade terase macam nak join? cepat klik banner tuu. hadiah, syarat, sume ade kat situ *winkwink*


sooo, there you go. my best ever friends. baik lah. tajuk dye Contest My BFF. dah name pon BFF. kene lah post pasal kawan ku yang tercintah. aku ade 3 kawan dan aku sayang gile dekat kawan aku. kalau aku ade masalah, dye org MESTI tolong. tak kira apa masalah sekali pon. kite orang tak nak berenggang walau sesaat pon. kalau boleh, kami nak selamenye. sehidup semati. that's true. im not joking oke. gambar atas tu, yang kanan sekali jia, tengah myra, kiri aku. then, gambar bawah dye pulak, yang kanan sekali mel, tengah aku, kiri myra. aku sayang kawan aku sangat sangat. kami satu geng NAKAL. faham tak maksud nakal? hehe. kami memang nakal. suke menyakat orang. buat kerje giler walaupon bende tu bahaya. tapi, aku tak kesaa sebab aku ade kawan aku dan kawan aku selalu ade ngan aku. SENTIASA. sampai ade satu waktu tu, kite org semua kene pegi lawatan and suddenly one of our member, myra can't go because privacy matter. then, satu geng memang tak nak pegi. and last last, you know what, myra jadi pergi. and semua pergi. huehue. itu lah namenye gedik kan. tapi, aku kesaa ape? kami sayang antara kami and kami nak buat momment paling indah tu bersama. kalau satu hari nanti kite kene berpisah, kau orang jangan lupekan aku ea? aku sayang korang. sayang sangat sangat. promise me we will always together until jannah.
p/s; aku nak nangis bace ayat last. aku tak nak tinggalkan kau orang T^T

2 comments: