Alhamdulillah. Thank you Allah :)

hye peeps;


sila abaikan muke aku yang macam ERRR. oke. sekarang, korang sume nak tau aku dapat berape result PMR ? meh sini. nak bagitau nie. tapi aku tak se-terror kawan kawan aku yang lain. takpe takpe. aku dah mencube yang terbaik. oke. keseluruhannya, seramai 39 orang yang dapat 9A and 20 orang yang dapat 8A. sekolah aku memang semue wajib amik Bahasa Arab. and thank you Allah. aku termasuk dalam golongan 8A. aku sangat tak sangke. cube korang bayangkan. trial aku 1A and ade 2D. ya Allahhh. time tu memang aku rase, betol ke aku tak mimpi nie. mak aku plak dah pelok aku bagai nak gile. tersedak jugak aku.

GPK untuk batch kite orang adalah 1.35. ya Allah. korang bayangkan lahh. memang impossible habis lahh nak capat target tuu. tapi, kami semue dah cube sedaye uapye and kami semue dapat 1.57. thank you Allah. kite orang dah cukup bersyukur sebab kite orang punye result lebih better dari kakak kakak and abang abang tahun lepas. lain kali, jangan pandang rendah dengan batch kami. HAHA. oke oke. aku dah stop nak cerite. penat lahh.

p/s; thank you again ya Allah. Alhamdulillah. thanks untuk semue yang telah mendoakan result aku. thanks sangat sangat. oh ye, aku ade bernazar kan ? aku bernazar kalau aku dapat 9A/8A aku nak bagi freebies kat korang. aku harap korang suke lah freebies tu nanti. chaww dulu !

7 comments:

Shaidatul Aireen said...

wahh ! straight A . pandainya awak . tahniahh ! :D

Cik Jingga said...

wow.. siap bernazar nak bagi freebies.. huhuhu..bagus3.. nanti bgthu eh..nak jgak.. :P
btw congrats ya..tak sangka jgak kan.. trial dpt lain btul2 punya dpt gempak.. sangat tak percaya kan? ^^

Fatin Aqilah said...

shaidatul aireen;
thank you ^^ awak pon bole jugak waktu SPM nnt :)

cik jingga;
haha. insyaAllah saya akan buat. ngahaha. sangat tak menyangke. ingat dapat 4/5 A. last last keluar result, ALHAMDULILLAH. sangat bersyukur ^^

Cik Jingga said...

rezeki.. usaha berbaloi dpt hasil yang memberangsangkan.. ^^

Fatin Aqilah said...

betol betol betol ^^ kalau takde usaha pon tak guna. HAHA. thanks again :D

theonlygirl said...

congrats! keep it up dear! ^^

Fatin Aqilah said...

thank you akak ^^